20+ ondeugende seks talk gesprekken waarmee je hem of haar wild maakt!

Hoe vaak heb je het gevoel dat je partner niet meer geïnteresseerd in je is? Negeert hij, of zij, jou en wordt je als vanzelfsprekend gezien? Indien dat inderdaad het geval is bij jou, dan moet je er echt iets aan gaan doen en het leren van wat ondeugende seks talk kan hierbij wellicht prima van pas komen. We weten namelijk allemaal dat iedere relatie na verloop van tijd wat zal vervagen en meer frustrerend en zelfs traumatisch kan worden. Je kunt je beperkt gaan voelen, maar ook verveeld en tevens geen interesse meer hebben in elkaar. Maar die situatie kan eenvoudig uit de weg worden gegaan, mits je tenminste bereid bent om een beetje moeite te doen voor je relatie en zo de romantiek en het charisma weer terug te halen.

Je zult dan ook moeten gaan bedenken wat je dient te doen om weer de aandacht te trekken van de man, of vrouw, van wie je houdt. Geloof het of niet, iedere man en vrouw houdt ervan om met een zelfverzekerde, onafhankelijke en gepassioneerde partner samen te zijn. Ze willen een lief die ze zot kan maken met hun seks talk, hun uiterlijk en hun stijl. En de beste manier om je partner weer op te winden en je seksleven een boost te geven, is door wat ondeugende dingen te leren en die vervolgens in het oor van je lief te fluisteren. Seks talk lijkt voor sommige mensen dan ook erg leuk, maar zal een hele kluif zijn voor iemand anders. Toch kun je, met beetje oefening, wel de kunst onder de knie krijgen om op een ondeugende manier tegen je partner te praten.

Communicatie is het meest belangrijke in iedere relatie, in het bijzonder op het ogenblik dat je wilt dat je relatie soepel en vol passie verloopt. Het zal je wellicht verbazen, maar erotische gesprekken zijn even belangrijk voor iedere relatie, niet alleen om de onderlinge band te versterken, maar eveneens om de dingen in de slaapkamer te kunnen verbeteren.

Je kunt ondeugende dingen zeggen terwijl je met je partner in bed ligt, maar ook via tekstberichtjes, of via een sexy telefoongesprek (zoals sexting), de keuze is dus helemaal aan jou. En er zijn namelijk genoeg ondeugende dingen om je partner te sturen via een berichtje of om in zijn, of haar, oor te fluisteren. Dit zal je wellicht verbazen, maar seks talk werkt het best wanneer je het ego van je lief wilt stimuleren als jullie samen de lakens delen. Indien je je afvroeg wat veel mannen, maar ook vrouwen, graag in bed willen, dan is dat wat ondeugende praatjes één van de belangrijkste dingen. Wanneer je dat in gedachten houdt, dan laten we hieronder 20 seks talk voorbeelden zien die je tegen je partner kunt zeggen om hem, of haar, helemaal zot te maken (het is de soort dirty talk dat veel mannen, maar ook talloze vrouwen, graag horen) .

Lees verder op Ze.be

Terug naar boven