Telefoneren en geld verdienen

Voor iemand die graag praat en een rijke fantasie heeft kun je makkelijk geld verdienen. Het enigste wat je wat je nodig hebt is een telefoon en een rustige plek om gesprekken te voeren.

Je klantenkring bestaat voornamelijk uit heren van uiteenlopende leeftijden. Soms zit er een enkele dame tussen, maar dat is meestal een uitzondering. De gesprekken kunnen overal over gaan. Van koetjes en kalfjes, diepgaande onderwerpen tot spannende avonturen en ondeugende fantasietjes.

Met goed luisteren en zachtjes fluisteren kun jij de klant boeien aan de lijn. En dat is precies de bedoeling, want voor elke minuut dat de klant aan de telefoon hangt krijg jij betaald. Dus hoe langer het gesprek duurt, hoe meer jij verdiend. Niet verkeerd toch?

Wat verdient het?

Wat je verdient per minuut kan variƫren van 15 tot 20 eurocent per minuut, afhankelijk van het bedrijf. Het lijkt niet veel, maar als je een uur gezellig zit te kletsen kun je zomaar 10 tot 20 euro rijker zijn.

Hoe werkt het?

Je meldt je (online) aan bij een sexlijnbedrijf. Zodra dat zij jouw gegevens hebben, kunnen zij de gesprekken doorschakelen naar jouw telefoon. Vanaf dat moment kun jij al beginnen met geld verdienen. Je hoeft niet de deur uit voor een sollicitatieprocedure en ook het werk doe je gewoon op je bank in je eigen huiskamer of slaapkamer. Wel zo makkelijk!

Waar kan ik mij aanmelden?

Dit zijn de bedrijven die het best bekend staan.

Vul snel het online formulier in op de bovenstaande websites en begin met geld verdienen!

Terug naar boven