Donnie – Vieze Belletjes

Rapper Donnie en Anita Doth lanceren een ultieme housetrack ter ere van de nieuwe Nederlandse Netflix serie Dirty Lines. Het nummer ‘Vieze Belletjes’ en de bijbehorende videoclip zijn speciaal voor de serie geproduceerd en nemen ons toepasselijk mee terug naar de muziek uit naar de jaren ‘80. Het is de eerste keer dat de twee artiesten samenwerken.

Over Dirty Lines

Het verhaal van Dirty Lines begint anno 1987 in Amsterdam, een tijd waarin de Nederlandse samenleving snel veranderde. Psychologiestudente Marly Salomon (Joy Delima) start met een bijbaantje bij een gloednieuw bedrijf: Teledutch. Het telecombedrijf, opgericht door de broers Frank (Minne Koole) en Ramon Stigter (Chris Peters), is Europa’s eerste onderneming in sekstelefoonlijnen. Binnen no-time verdienen Frank en Ramon geld als water en wordt Marly volledig meegezogen in deze wilde en snelle transformatie.

De zesdelige serie over de opkomst van de sekslijnen in Amsterdam brengt ons terug naar de jaren ‘80, naar de hoogtijdagen van de RoXY en het vrije leven vol drugs, seks en muziek.

Terug naar boven