Drie sekstelefonisten over hun werk

Geld verdienen vanuit huis? Nu weten we niet beter. Maar voor corona natuurlijk wel. Voor Charelle, Maikel en Larissa is dit de normaalste zaak van de wereld. Zij werken alledrie als sekstelefonist bij verschillende hotlines. Charelle is een ‘reguliere’ sekstelefoniste, Maikel werkt bij de shemale-lijn en Larissa bij de MILF-lijn. Wij vroegen hen naar hun werk.

Hoe ben je bij dit werk gekomen? 

Charelle: “Ik ben hiermee begonnen als bijbaantje toen ik nog studeerde. Ik had daarvoor al achter de bar en in een kledingwinkel gewerkt, maar vond dat vreselijk. Sekstelefoniste zijn leek mij top. Zittend en kreunend rijk worden was een droom. Naast de sekstelefoon werk ik ook in een restaurant. De sekstelefoon verdient lekker, maar ik mis het menselijk contact. Het kan soms best eenzaam voelen.”
Maikel: “Ik wist eerst helemaal niet dat er een shemale-sekslijn bestond. Een vriend van mij dacht dat het wel wat voor mij zou zijn. Ik ben namelijk niet vies van dirty talk maar had nooit gedacht dat ik hier geld mee zou kunnen verdienen. Ik heb uiteindelijk mijn baan opgezegd en werk nu fulltime als telefonist. ”
Larissa: “Ik ben hier eigenlijk uit verveling mee begonnen. Ik vond het een geil idee dat de beller altijd opgewonden wordt van mijn woorden en stem. Ik kwam net uit een vervelende relatie dus dit werk heeft mij op een bepaalde manier weer zelfvertrouwen gegeven. Ik heb hiernaast ook nog een ‘normale’ baan.”

Hoeveel verdien je met de sekslijn? 

Charelle: “Ik werk nu gemiddeld twee uur per dag, daarmee verdien ik  honderd euro.”
Maikel: “Ik verdien gemiddeld 270 euro per dag en werk dan vijf uur lang. Doordat shemale sekstelefonisten schaars zijn, kosten wij net wat meer en verdien ik dus ook meer.”
Larissa: “Ik probeer elke dag wel zes uur te werken en verdien daar ongeveer driehonderd euro mee.”

Hoe gaat je partner er mee om?

Charelle: “Mijn vriend weet niet dat ik dit werk doe. Ik vind het ook iets waar hij niks mee te maken heeft. Het is een hobby van mij en er komen geen aanrakingen bij kijken.”
Maikel: “Ik heb geen partner.”
Larissa: “Mijn partner is er helemaal oké mee en vindt het zelfs geil dat ik dit doe.”

Heb je een standaard soort klant? 

Charelle
: “Nee, dat loopt heel erg uiteen. De ene keer is het een verlegen tiener en de andere keer een hitsige opa. Dat maakt het werk ook zo leuk.”
Maikel: “Vooral middelbare mannen denk ik. Wij zijn natuurlijk net zo anoniem als zij zijn, dus je enige maatstaf is de stem.”
Larissa: “Als ik af ga op de stemmen die ik hoor denk ik vooral jongens van 25 tot 35. Die vinden een rijpere vrouw waarschijnlijk geil aan de telefoon.”

Zijn er verzoeken van klanten die je afslaat? 

Charelle: “Ik vind het naar als er wordt gevraagd of ik kan doen alsof ik stik. Ik vind dat zelf gewoon niet opwindend en ook niet fijn om te doen.”
Maikel: “Nee, ik ben overal wel voor in. De klant is koning.” 
Larissa: “Ja, bepaalde rollenspellen. Een man wilde laatst bijvoorbeeld dat ik deed alsof ik een gorilla was en dat hij de banaan vasthad. Dan weet ik mij echt geen houding te geven. Het blijft toch telefonisch.”

Zou je dit werk voor altijd willen blijven doen?

Charelle: “Ik denk dat ik het nog een jaartje of twee wil doen. Ik heb een relatie met een fijne man en zou graag kinderen willen.”
Maikel: “Ik doe het werk nog niet zo lang en vind het echt geweldig. Ook verdien ik er supergoed mee. Stoppen is voorlopig dus nog geen optie.” 
Larissa: “Ik vind het tot nu toe leuk.. Ik kan met dit werk mijn eigen uren inplannen heb grip op mijn tijd. Dus ik blijf het doen zolang ik er nog plezier in heb.”

Bron: NPO3

Terug naar boven