Bizarre verhalen aan de telefoon

Telefoonseks; ik weet niet of je dat weleens hebt gedaan? Ik wel. En ik vind het héérlijk. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon, een leuke man aan de lijn en heel wat fantasie.

Of zal ik ook maar even wijzen naar de geldboom in de tuin? Goedkoop is het namelijk niet. Behalve als je met je vriendje, partner of scharrel ‘gewoon’ belt met je eigen mobiele telefoon. Maar als je naar een sekslijn belt, tikt dat nogal aan. 

Ik werk nu al zo’n vijf en een half jaar in de erotiek. Het ‘telefoonseksen’ is iets wat ik (naast mijn werk als webcamgirl) onder andere ook doe. Ik ben gek op mooie stemmen. Mijn fantasie maakt een plaatje op basis van wat de man vertelt over hoe hij eruitziet (lees: of eruit wíl zien, want er zijn ook heel wat grappenmakers).

Op den duur bouw je met een man een band op, zeker met de vaste bellers die ik heb. Ze bespreken alles met mij. Hoe zijn dag was, over zijn werk, over auto’s, sport, huisdieren en natuurlijk zijn relatie en de seks. Of moet ik zeggen: het gebrek eraan. Mannen kunnen behoorlijk zeuren, hoor! Ik dacht dat ik langdradig kon zijn, maar sommigen overtreffen mij zelfs. Als ik aan hen vraag waar hij op dat moment is, dan hoor ik regelmatig een soort gestotter en een ‘betrapt’ gevoel. Ze vertellen vaak dat hij boven is en ‘vrouwlief’ beneden tv zit te kijken of even naar het winkelcentrum is.

Nu is er een bepaalde trouwe beller, laat ik hem voor het gemak eens Arno noemen. Arno houdt van lingerie. En dan bedoel ik niet dat hij van vrouwen in lingerie houdt. Nee, nee, Arno draagt zelf lingerie en hij vertelt er in geuren en kleuren over. Pittige setjes in het paars met zwart bijvoorbeeld. Kant en strikjes zijn niet zijn ding, korsetjes en kousen echter wel. Ik liet hem de eerste keer graag vertellen en om er helemaal ‘bij’ te blijven, verruilde ik mijn plaats achter de computer voor de bank en zette de tv zachter.
“Wat is je lievelingsmerk?” Daar had ik beet! Arno kijkt niet op een dubbeltje, of zal ik maar gelijk praten in halve euro’s? Een gemiddeld gesprek met hem duurt al gauw een uurtje of twee. Katjing! Kassa!
“Ik vind het wel een spannend idee hoor; ben erg benieuwd hoe je eruit ziet in zo’n setje.” Ik merkte meer enthousiasme en passie. Hij vroeg of hij mij niet wat foto’s kon mailen? Uiteraard! Dus ik gaf hem mijn e-mailadres. Geen gratis mailaccount dat iedereen heeft, maar een ‘werkmail’ waar men betaalt om het antwoord te kunnen lezen.
“Straks stuur ik je wat foto’s door.” We praatten uiteindelijk nog lang en hij hing op.
 Toen ik mijn mail checkte, zag ik een foto van hem in een lingeriesetje. Ik bleef maar kijken naar zijn foto; volgens mij heb ik ruim vijf minuten naar mijn grote beeldscherm gekeken. Een tijdje na het telefoongesprek kwam ik Arno tegen bij een bekende lingeriezaak in hartje Rotterdam. Toen ik de zaak in kwam lopen, zag ik hem van de achterkant en was mijn eerste gedachte: wat een bofkont is zijn vrouw; hij zoekt vast een mooi setje uit voor haar. Wat attent! In gedachten verzonken stond ik later tussen de prachtige bh’s en niemendalletjes en stond hij naast mij. Ik wist nog van niks. Ik wilde ook aan dezelfde stang mijn maat zoeken, dus keek ik ‘m even aan. Drie, twee, één… en toen zat mijn hart in mijn keel. Holy moly, dat is Arno, Dát is Arno! Ik weet niet of Arno hetzelfde dacht, trouwens. Het zou kunnen.

Betrapt met de citruspers

Een ander bizar verhaal, iets wat mij altijd is bijgebleven, behoort ook wel in een soort top vijf. Ik weet niet meer hoe hij heette, maar hij was ergens in de twintig en woonde nog bij zijn moeder. Hij belde vanuit zijn slaapkamer en hij liet weten dat hij geil was. Nou hoor ik dat wel vaker, dus ook die uitspraak is geen verrassing meer. Op den duur wilde hij lekker gevuld worden. Zo’n uitspraak ken ik wel, maar ik had hier met een man te maken.
“Vertel eens, hoe wil je gevuld worden dan?” Hij ging hier heel mooi op in.
“Ik vind het lekker als er iets in mijn anus gaat.” Oké, prima. Die uitspraak ben ik inmiddels óók al gewend en ik kan je vertellen. Héél wat heteromannen hebben deze wens!
“Ik heb een citruspers op mijn slaapkamer en die wil ik straks anaal inbrengen en dan zet ik hem aan. Ik wil dat je alleen maar luistert. Je hoeft niks te zeggen. Alleen luisteren. Ben je er klaar voor?”
Ik was stil, maar herhaalde zijn woorden even. Het kwam erop neer dat ik dus binnen enkele seconden ging luisteren naar een man die ervan genoot om een draaiende citruspers in zijn anus te hebben. Ik zal je besparen hoe het ging, echt waar. Jammer genoeg kwam er voor hem een naar einde aan toen zijn moeder de slaapkamer binnenkwam… Zij was wat minder enthousiast kan ik je vertellen.

Genoeg bizarre momenten, anders denk je misschien dat ik alleen maar ‘freaks’ aan de telefoon krijg. Ik heb namelijk ook eens een heel fijn gesprek van ruim vier uur gehad, midden in de nacht, met een single jongen van begin dertig. Het was zo’n gezellig gesprek! We hadden het over uitgaan, vakanties, huisdieren, tv-programma’s en over leuke websites. De tijd vloog voorbij, net zo snel als zijn portemonnee leegraakte! Maar hé, sommige mannen betalen nou eenmaal voor een beetje gezelligheid en aandacht. Vooral dat ene speciale stukje aandacht.

Ik drink nog even mijn cassis op en ben benieuwd wat voor mannen er straks weer bellen… 

Terug naar boven